Entertainment

Eerste kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren

foto: Instagram: gigihadid/zayn
  1. Newschevron right
  2. Eerste kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren

Model Gigi Hadid (25) en voormalig One Direction-zanger Zayn Malik (27) zijn ouders geworden van een dochtertje. Dat laat het koppel weten op Instagram. "Onze babygirl is hier, gezond en prachtig. Omschrijven hoe ik me nu voel is een onmogelijke opdracht. De liefde die ik voel voor dit kleine mensje gaat mijn begrip te boven. Ik ben dankbaar dat ik haar ken, trots om haar de mijne te noemen en dankbaar voor het leven dat we samen zullen hebben", schrijft Zayn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Zo verliefd'

Ook Gigi deelt haar blijdschap op social media: "Ons meisje is dit weekend op de aarde gekomen en ze heeft onze wereld nu al veranderd. Zo verliefd." Een week geleden deelde haar vader nog een gedicht op Instagram waarin hij zijn liefde voor zijn ongeboren kleindochter liet blijken. Hoe het kindje heet, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

koppel

Gigi en Zayn zijn sinds 2015 samen, maar hadden sindsdien meerdere break-ups. De relatie leek ook begin vorig jaar weer over te zijn, maar in februari bevestigden ze weer officieel een koppel te zijn. In april werd bekend dat ze hun eerste kindje verwachtten. Los van wat mooie foto's heeft Gigi op social media niet veel gedeeld over haar zwangerschap. Ze gebruikte haar platform liever om te focussen op de coronapandemie en de Black Lives Matter-protesten, zo vertelde ze in een Instagram Live-sessie.

Ster advertentie
Ster advertentie