logo
Entertainment

56-jarige moeder van Bella en Gigi Hadid loopt mee in Off -White show tijdens Fashion Week

bron: Instagram @elle_belgië
  1. Newschevron right
  2. 56-jarige moeder van Bella en Gigi Hadid loopt mee in Off -White show tijdens Fashion Week

Je zou maar de moeder van Bella en Gigi Hadid zijn en dan ook nog zelf de runway rocken alsof je 18 bent! Yolanda Hadid (56) liep gisteren mee in de show van Off-White en bleek het modellenvak nog lang niet te zijn verleerd.

Samen met dochters bella en gigi

Extra leuk: ook Gigi (24) en Bella (23) liepen gisteren mee in de show tijdens Paris Fashion Week. De twee hebben het vak duidelijk van hun Nederlandse moeder geleerd, want die was in in de jaren '80 en '90 een bekend model, alhoewel ze toen nog Yolanda van den Herik heette. Ook toen al liep ze mee met Paris Fashion Week, maar ook in Milaan was ze een grote naam én ze stond meerdere keren op de cover van Vogue!

leven in los angeles

Nadat ze met Mohamed Hadid trouwde, verhuisde ze naar Amerika om in Los Angeles een leven op te bouwen en dus drie kinderen te krijgen, die alle drie later in hetzelfde vak zijn komen werken. Ook haar zoon Anwar Hadid (20) tekende namelijk een modellencontract in 2016.

The Real Housewives of beverly hills

Je kent Yolanda misschien nog wel van het televisieprogramma Nederlandse Hollywoodvrouwen en/of de realityshow The Real Housewives of Beverly Hills. Of we de beeldschone moeder weer vaker op de catwalk gaan zien, is niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie