Entertainment

Cardi B verdiende vorig jaar bijna 10 miljoen dollar per maand met OnlyFans

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B verdiende vorig jaar bijna 10 miljoen dollar per maand met OnlyFans

Het OnlyFans-account van Cardi B heeft haar geen windeieren gelegd. De rapper verdiende vorig jaar 9,34 miljoen dollar per maand via het platform. Volgens Variety blijkt dit uit een rapport dat door OnlyFans naar buiten is gebracht.

Geen volwassen content

Cardi B heeft in 2020, aan het begin van de coronapandemie, haar OnlyFans-account aangemaakt. De meeste mensen gebruiken het platform voor seksueel getinte content, maar dat is bij de rapper niet het geval. Voor vijf dollar paar maand krijg je toegang tot exclusieve behind the scenes-beelden en Q&A-sessies. Onder anderen Swae Lee, Fat Joe en DJ Khaled doen hetzelfde met hun OnlyFans-pagina.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grootste verdiener

Uit het rapport kwamen ook de verdiensten van andere beroemdheden naar voren. Zo bleek tv-persoonlijkheid en model Blac Chyna de grootste verdiener op OnlyFans. Zij harkte vorig jaar 20 miljoen dollar per maand binnen. Op de tweede plek staat actrice Bella Thorne met zo'n 11 miljoen dollar per maand.

Omzet OnlyFans

De omzet van OnlyFans zelf is ook flink gegroeid. De netto-inkomsten van het bedrijf stegen met 160 procent naar 932 miljoen dollar. Creators verdienden samen zo'n 3,86 miljard dollar, dat is een stijging van 115 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Die stijging komt deels doordat steeds meer bekendheden hun content verkopen op het platform. Zo hebben ook Bhad Babie, Tyga, Amber Rose, Rubi Rose en Trey Songz een account.

Ster advertentie
Ster advertentie