Up 2 Date

OnlyFans-model Courtyney Tailor opgepakt op verdenking van moord op haar vriend

foto: Instagram: courtneytailor
  1. Newschevron right
  2. OnlyFans-model Courtyney Tailor opgepakt op verdenking van moord op haar vriend

OnlyFans-model Courtney Tailor is afgelopen weekend opgepakt op verdenking van moord op haar partner Christian Obumseli. Dat meldt TMZ op basis van beelden van de arrestatie.

Zelfverdediging

Tailor stak haar 27-jarige vriend in april dood na een heftige ruzie. Destijds claimde ze in een politieverklaring dat ze uit zelfverdediging handelde. De familie van Obumseli geloofde dat echter niet en ging ervan uit dat Tailor uit boosheid handelde. Nadat ze de moordzaak de afgelopen vier maanden in vrijheid mocht afwachten, werd ze afgelopen weekend gearresteerd in een afkickkliniek op Hawaii. Het is onbekend op basis van welke informatie de politie besloot over te gaan tot arrestatie. Kort na haar arrestatie verschenen wel beelden online van een ruzie die enkele maanden voor de moord had plaatsgevonden.

Trigger warning: de volgende beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Levenslang

Volgens Larry Handfield, de advocaat die Obumseli's familie bijstaat in de zaak, is de familie blij dat Tailor eindelijk gearresteerd is en hebben ze weer vertrouwen in het rechtssysteem. Daarnaast vertelt Handfield aan TMZ dat Tailor een levenslange celstraf boven het hoofd hangt, mocht ze schuldig bevonden worden.

Naam zuiveren

Tailors advocaat, Frank Prieto houdt nog altijd vol dat zijn cliënt onschuldig is en reageert geschokt op haar arrestatie. "Ik ben erg geschrokken van haar arrestatie. Voornamelijk omdat we altijd hebben meegewerkt aan het onderzoek en hebben aangegeven dat ze zichzelf vrijwillig zou aangeven als ze zou worden aangeklaagd. We kijken ernaar uit om haar naam te zuiveren in de rechtbank."

Ster advertentie
Ster advertentie