OMG

TikTokker toont waarom je geen stunts moet doen als je dronken bent

foto: TikTok: @autumncathey6foto: TikTok: @autumncathey6
  1. Newschevron right
  2. TikTokker toont waarom je geen stunts moet doen als je dronken bent

De Amerikaanse TikTokker Autumn Cathey zal in de toekomst waarschijnlijk een nuchter iemand meenemen als ze dronken wil worden. Dit zodat ze wordt tegengehouden als ze gekke shit van plan is. Tja, als ze dit eerder had bedacht, had ze nu waarschijnlijk nog haar voortanden in haar mond.

Drankspelletje

De jongedame postte een video op TikTok waarin te zien is dat ze, samen met haar vrienden, in een bar zit en een drankspelletje doet met mimosa-cocktails. Het doel van het spelletje is om de voortgang van hun dronken toestand te filmen. "Dit ben ik na vier mimoma's", zegt ze lachend aan het begin van de video, waarna ook de vrienden van de TikTokker hun voortgang delen. Uiteindelijk komt Autumn nog in beeld wanneer ze inmiddels zes en zeven mimosa's op heeft.

Oeps, tandjes weg

Na de zevende gaat het he-le-maal fout, zo besluit de TikTokker naar buiten te gaan en op de schouders van haar eveneens dronken vriend te klimmen. Dat lukt haar uiteindelijk, maar blijkbaar had ze dat beter niet moeten doen. Hoewel er in de video geen val te zien is, hoef je geen genie te zijn om te begrijpen wat er daarna gebeurde. Zo is ze vervolgens te zien zonder voortanden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kleine update

In de comments laat de TikTokker uiteindelijk weten hoe het nu met haar gaat. Zo vraagt iemand: "Hey guys, ik was jullie barvrouw die dag. Gaat het goed met iedereen?" Daarop antwoordde Autumn: "Omg! Ja, het gaat helemaal goed! Alleen een beetje getraumatiseerd." Ook laat ze weten dat haar gebit weer in orde is door middel van wat speciale lijm: "Ze hebben de tanden zo weer teruggeplaatst."

Ster advertentie
Ster advertentie