Up 2 Date

Populaire TikTokker (19) overlijdt enkele uren na post over jong doodgaan

foto: Instagram: @cooper.noriega
  1. Newschevron right
  2. Populaire TikTokker (19) overlijdt enkele uren na post over jong doodgaan

De populaire Amerikaanse TikTokker Cooper Noriega is afgelopen donderdag op 19-jarige leeftijd overleden. Noriega werd op een parkeerplaats net buiten Los Angeles dood teruggevonden.

Gevonden op parkeerplaats

TMZ meldt dat een voorbijganger Noriega op de parkeerplaats bewusteloos aantrof, waarna hij meteen de politie inschakelde. Ook waren er paramedici ter plaatse die een poging deden om de TikTokker te reanimeren, maar dat mocht helaas niet baten. De doodsoorzaak is nog onbekend. Bronnen melden aan TMZ dat het erop lijkt dat Noriega niet door een misdrijf om het leven is gekomen. De TikTok-ster postte enkele uren voor zijn overlijden nog een korte video met als caption: "Wie denkt ook dat hij jong dood zal gaan?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mental health

Noriega had maar liefst 1,7 miljoen volgers op TikTok en maakte onder andere video's over mentale gezondheid. In een bericht op Instagram liet hij weten dat hij sinds zijn negende drugsverslaafd was en dat hij worstelde met zijn mental health. Ook was hij een Discord-kanaal begonnen waar mensen bij elkaar konden komen om over hun mentale struggles te praten. "Ik wil mijn invloed gebruiken om een ruimte te creëren die gebaseerd is op het het vergroten van de bewustwording en de normalisering van het praten over je mentale gezondheid", aldus Noriega.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie