Naar homepage
Entertainment

DJ Khaled en Fat Joe beginnen Only Fans-account

bron: Instagram @djkhaled
  1. Newschevron right
  2. DJ Khaled en Fat Joe beginnen Only Fans-account

De afgelopen tijd zijn tal van celebrities een Only Fans-account gestart. De ene doet het om spannende foto's te delen, de ander om beter in contact te komen met zijn of haar fanbase. Ook DJ Khaled en Fat Joe hebben nu besloten om Only Fans te joinen. Je hoeft geen pikante beelden van de twee te verwachten, ze hebben namelijk een hele andere missie met hun account.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'The Light'

Met hun Only Fans-account willen Khaled en Joe vooral een grote dosis positiviteit verspreiden. Op de pagina schrijven ze: "Welkom bij 'het Licht', de pagina waar fans meer exclusieve inspirerende content krijgen en waar we fans begeleiden naar 'het licht' door het delen van motiverende inzichten en behind-the-scenes van onze persoonlijke levens." Vanaf 25 januari kunnen betalende leden van de pagina toegang krijgen tot de beelden.

Op Instagram kondigt Fat Joe ook meteen de release van een bijpassende track aan: Sunshine The Light.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere Only Fans-accounts

Eerder sloten ook Michael B. Jordan en Chris Brown zich al aan op het platform. Of ze daar pikante content opdelen, werd niet gelijk duidelijk. Zo was het voor Michael B. Jordan vooral de bedoeling om geld op te halen voor het goede doel. Andere celebs met een Only Fans-account zijn onder anderen Cardi B, Tyga en A Boogie Wit Da Hoodie.

Ster advertentie
Ster advertentie