Music

Justin Bieber speelt hoofdrol in DJ Khaleds en Drakes 'POPSTAR'-video

foto: YouTube: DJ Khaled
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber speelt hoofdrol in DJ Khaleds en Drakes 'POPSTAR'-video

DJ Khaled en Drake brachten een paar weken geleden twee nieuwe tracks uit. Eentje daarvan is POPSTAR en daar hebben de supersterren nu een video bij uitgebracht. Wie de popstar in de clip speelt? Niet de artiesten zelf, maar Justin Bieber! Ook zijn vrouw Hailey en manager Scooter Braun komen voorbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

gestalkt door Khaled

De video begint met Drake die gek wordt van de tientallen berichtjes en filmpjes die Khaled hem stuurt om te zeggen dat ze echt een clip moeten schieten. Geïrriteerd zegt Drake: "Het is telkens: 'anotha one!' Elke vijf seconden vraagt hij om iets. Ik gaf hem al liedjes en nu wil hij ook nog een video! Ik kan geen video maken, ik kan niet eens mijn album in rust opnemen." Vervolgens trommelt hij Justin op om zijn rol over te nemen als feestende popster.

Albums

Zowel POPSTAR als de andere collab met Drake, GREECE, zullen terechtkomen op DJ Khaleds twaalfde studioalbum dat hij dit jaar gaat uitbrengen: Khaled Khaled. Ook van Drake zit er binnenkort een album aan te komen. Hij gaf vorige maand nog een voorproefje van Certified Lover Boy in de vorm van zijn single met Lil Durk.

Ster advertentie
Ster advertentie