Entertainment

OnlyFans-model over Ye: "Hij bracht me naar de studio om te twerken voor hem en Future"

foto: YouTube: Sofia Franklyn
  1. Newschevron right
  2. OnlyFans-model over Ye: "Hij bracht me naar de studio om te twerken voor hem en Future"

Aliza Jane, een OnlyFans-model, beweert in de podcast Sofia with an F dat Ye haar meenam naar de studio om voor hem en Future te twerken. De situatie zou zich afgespeeld hebben tijdens de opnames voor Kanye's album Donda 2.

Twerken in de studio

Aliza vertelde Sofia dat ze Kanye's nummer tijdens een eerdere ontmoeting had gekregen. "Hij ging terug naar Los Angeles en de volgende keer dat hij in Miami was, stuurde hij me een bericht. Hij zei: 'Kom naar het huis van Future, we zitten daar in de studio'." Aliza zei dat ze het als een kans zag om haar eigen muziek aan de artiesten te laten horen. "Ik wilde ze ook graag muziek zien maken dus ik ging op de uitnodiging in."

Aliza ging verder met haar verhaal: "Hij liet me de studio inkomen en zei vrijwel direct dat ik mijn kleren uit moest doen. Ik dacht: oké, vooruit. Hij werkte aan zijn album 'Donda 2' en de muziek stond heel hard aan. Ik wilde gewoon toekijken en niet eens opvallen, maar hij gaf me geen andere keus. Hij liet me vervolgens twerken voor al zijn vrienden in de studio en 'gaf mij toen door' aan Future."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Drake gek maken'

Ye is niet de enige artiest met wie Aliza een verleden heeft. Het model zou naar eigen zeggen ook meerdere malen met Drake hebben afgesproken. Drake zou uiteindelijk een ander nummer genomen hebben om van Aliza af te komen en inmiddels is ze ook geblokkeerd door Ye. "Kanye werd boos op me, omdat ik vroeg of hij contact voor me wilde opnemen met Pusha T. Het leek me leuk om Drake gek te maken door met zijn 'aartsvijand' naar bed te gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie