Entertainment

'Kim Kardashian belde Ye huilend op nadat hun zoontje werd gewezen op sekstape'

foto: Instagram: @kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. 'Kim Kardashian belde Ye huilend op nadat hun zoontje werd gewezen op sekstape'

Kim Kardashian was flink overstuur toen ze ontdekte dat haar zoon werd gewezen op niet-uitgebrachte beelden van haar sekstape. Dat blijkt volgens The Daily Mail uit een aankomende aflevering van de realityshow The Kardashians. De 6-jarige Saint dacht dat het om een grap ging en ging er verder niet op in, maar Kim raakte volledig in paniek en belde Kanye West huilend op.

Sekstape

Kim had gehoopt dat haar beruchte sekstape, die ze in 2002 met haar ex-vriend Ray J maakte, inmiddels door veel mensen gedegradeerd was tot een vage herinnering. Ze kwam er onlangs achter dat daar voor sommigen nog geen sprake van is, toen haar 6-jarige zoontje Saint op het online videogameplatform Roblox aan het spelen was.

Saint is een van de 200 miljoen maandelijkse gebruikers van het platform, die samen minigames kunnen spelen en met elkaar kunnen chatten. Tijdens het spelen van een minigame, ontving hij een bericht van een andere gamer waarin stond dat er niet-uitgebrachte beelden waren van Kims sekstape. Het bericht werd samen met een foto van Kims huilende gezicht verstuurd naar de iPad van Saint.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van binnen gestorven

Toen Kim het bericht zag, raakte ze direct overstuur. "Het laatste wat ik als moeder wil, is dat mijn verleden twintig jaar later wordt herinnerd. Het is echt gênant, shit. Ik moet ermee omgaan en zal ermee omgaan'', sprak ze zichzelf hoopvol wat moed in. Even later werd ze gefilmd toen ze contact opnam met haar advocaat. "Ik weet 99,9 procent zeker dat er geen andere tape bestaat", zei Kim.

Latere beelden toonden dat Kim huilend belde naar Kanye West. "Ik stierf bijna, maar Saint dacht dat het grappig was. Gelukkig redde zijn onschuld ons van een moeilijk gesprek, omdat hij de grap die hem werd gestuurd nog niet kon begrijpen." Kim zei dat ze "van binnen zou zijn gestorven als haar zoon een beetje ouder en wijs genoeg was om het bericht volledig te begrijpen".

Nieuwe sekstape

Kim heeft zich eerder uitgelaten over haar vrees dat een van haar kinderen haar sekstape tegenkomt en zei in de aflevering dat ze 'dit niet nog een keer kan meemaken'. Gisteren kwam dan ook het nieuws naar buiten dat ze haar advocaten heeft ingeschakeld om er alles aan te doen om te voorkomen dat er een nieuwe sekstape uitlekt.

Kim en Ye hebben naast Saint nog drie andere kinderen. Het veelbesproken koppel ging afgelopen jaar na zeven jaar huwelijk uit elkaar.

Ster advertentie
Ster advertentie