Entertainment

Kim Kardashian ontkent beweringen Ye: "Geen sprake van tweede sekstape"

foto: Asatur Yesayants (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian ontkent beweringen Ye: "Geen sprake van tweede sekstape"

Kim Kardashian heeft via een woordvoerder laten weten dat de beweringen van haar ex Ye niet kloppen. De rapper beweerde deze week in Hollywood Unlocked dat hij ervoor zorgde dat een onuitgebrachte sekstape van Kim en Ray J niet uitlekte.

'Ze huilde'

Volgens Ye zou Ray J de onuitgebrachte tape op een laptop gezet hebben, waarna hij de laptop op een vliegveld aan Ye overhandigde. Kim kon haar emoties moeilijk verbergen toen ze de laptop in ontvangst nam. "Ze huilde toen ze de laptop zag. Weet je waarom? Omdat het symboliseert hoeveel ze in het verleden is gebruikt door anderen. Mensen hielden nooit echt van haar, maar zagen haar gewoon als een bezit of voorwerp."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Niets seksueels'

Een woordvoerder van Kim laat nu via Page Six weten dat er niets klopt van het verhaal. "Er stond niets seksueels op, alleen beelden van een vliegtuigreis naar Mexico, een etentje en een clubavondje tijdens diezelfde trip", zegt de woordvoerder.

"Kim is er heilig van overtuigd dat er geen tweede sekstape bestaat. Na twintig jaar wil ze dit hoofdstuk graag afsluiten en zich focussen op de positieve dingen, zoals haar moederschap, ondernemerschap en werk in de advocatuur."

Ster advertentie
Ster advertentie