Entertainment

Ye gaat huis tegenover Kim Kardashian slopen om nieuwe woning te bouwen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Ye gaat huis tegenover Kim Kardashian slopen om nieuwe woning te bouwen

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Ye onlangs besloot een woning tegenover het huis van zijn ex-vrouw Kim Kardashian te kopen. Ye wilde er namelijk alles aan doen om dichtbij zijn kinderen en hun moeder te zijn. Voordat het zover is, wil de rapper zijn gloednieuwe woning eerst slopen en een compleet nieuw huis laten bouwen.

Visie

Bronnen dichtbij Ye melden aan People dat Ye 4,5 miljoen dollar neertelde voor het huis, dat gebouwd is in 1955, om het terrein in zijn bezit te krijgen. "Het is dichtbij Kim en de kinderen. Hij heeft een visie voor het huis en is van plan om de bouwplannen zo snel mogelijk uit te gaan voeren. Hij wil dat de kinderen zoveel mogelijk bij hem zijn, want wonen in Malibu maakte het lastig om hen te bezoeken." Naar verluidt zou Kanye geen moment hebben getwijfeld toen het huis te koop werd gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toenadering

De aankoop van het huis is een van de vele pogingen van Ye om toenadering te zoeken tot zijn ex-vrouw. In juli barstte de rapper in tranen uit bij een luistersessie van Donda tijdens het performen van de track Love Unconditionally. Knielend op de grond zei hij meerdere malen "I'm losing my family". Daarnaast droeg hij tijdens het benefietconcert met Drake de track Runaway op aan Kim in de hoop dat ze bij hem terug zou komen. "I need you to run right back to me / More specifically, Kimberly", zong Ye in een serenade aan zijn ex.

Ster advertentie
Ster advertentie