Entertainment

'Ye en 22-jarig model Vinetria niet meer aan het daten'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Ye en 22-jarig model Vinetria niet meer aan het daten'

Dat Ye nog altijd met Kim Kardashian in zijn hoofd zit, heeft hij in de afgelopen tijd wel laten blijken. Toch ontstonden begin vorige maand geruchten dat hij zou daten met 22-jarige model Vinetria. Die romance is nu echter voorbij, meldt Page Six.

Gespot bij basketbalwedstrijd

Ye en Vinetria werden begin november gespot tijdens een basketbalwedstrijd van Ye's Donda Academy in Minneapolis. Page Six meldde destijds dat de twee "al een tijdje aan het daten waren".

Maar Ye lijkt alles behalve over Kim Kardashian heen te zijn. De twee liggen in scheiding, maar de rapper lijkt al een tijdje op een verzoening te hopen. Vorige maand zei hij nog dat God hen weer bij elkaar zal brengen en eerder deze maand smeekte hij Kim nog om naar hem "terug te rennen" tijdens zijn benefietconcert met Drake.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Juridische stappen Kim

Helaas voor Ye lijkt Kim het erg gezellig te hebben met Pete Davidson. De twee werden de afgelopen tijd meerdere keren samen gespot. Daarnaast heeft Kim nieuwe juridische stappen genomen om haar echtscheiding met Ye door te zetten. Ze zou de rechter gevraagd hebben om officieel en legaal gezien single te zijn. Ook wil ze de achternaam 'West' officieel uit haar volledige naam laten verwijderen.

Ster advertentie
Ster advertentie