Entertainment

Ye zegt dat God hem en Kim Kardashian weer bij elkaar zal brengen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ye zegt dat God hem en Kim Kardashian weer bij elkaar zal brengen

Ye vertrouwt erop dat God ervoor zal zorgen dat hij en Kim Kardashian weer bij elkaar zullen komen. Dat liet Ye weten tijdens een bezoek aan Skid Row in Los Angeles, waar hij was om duizend maaltijden te doneren aan daklozen.

'Alles kan hersteld worden'

De rapper was ontzettend openhartig tijdens zijn speech. "God wil laten zien dat alles hersteld kan worden. In alle relaties hebben we allemaal fouten gemaakt, ook ik. Ik heb als echtgenoot publiekelijk onacceptabele dingen gedaan."

Volgens Ye zal God hem helpen om zijn relatie met Kim te herstellen. Ye vertrouwt erop dat een verzoening tussen hem en Kim miljoenen gezinnen, die te maken hebben met een scheiding, zal inspireren om hetzelfde te doen. Ye haalde ook uit naar entertainmentsite E! News en streamingdiensten Hulu en Disney. "Ik laat E!, Hulu of Disney niet het verhaal van mijn familie vertellen. Ik ben de priester van mijn huis."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kim en Pete Davidson

Of Kim ook aan een verzoening denkt, is nog maar de vraag. Zo werd ze de laatste tijd meerdere keren met Pete Davidson gespot. "De twee hebben afgesproken om voorlopig met niemand anders te daten", zei een bron dichtbij Kim onlangs tegen E! News. "Kim probeert het niet te groot te maken naar de buitenwereld, maar is superverliefd op hem."

Ster advertentie
Ster advertentie