Entertainment

Ye wil beef met Drake bijleggen: "Het is tijd om het te laten rusten"

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Ye wil beef met Drake bijleggen: "Het is tijd om het te laten rusten"

Ye, voorheen bekend als Kanye West, heeft Drake uitgenodigd als speciale gast voor een al eerder aangekondigd evenement op 7 december in Los Angeles. Opvallend, aangezien de twee rappers tot voor kort niet goed door een deur konden.

Beef

Hoewel de rappers samen veel nummers hebben gemaakt, gaat de vriendschap tussen de twee nogal op en af. In aanloop naar de nieuwe albums van beide artiesten deze zomer, kregen de kemphanen het opnieuw met elkaar aan de stok. De rappers diste elkaar over en weer en Ye ging zelfs zo ver dat hij het adres van Drake deelde op zijn social media.

Goedmaken

Inmiddels lijkt Ye weer 180 graden gedraaid te zijn en wil hij het goedmaken met de Canadese rapper. In een video die op het Instagram-account van Rap-A-Lot-CEO J Prince werd geplaatst, leest Ye zijn bericht aan Drake voor.

"Yo, dit is Ye en J Prince, ik maak deze video om de ruzie tussen Drake en mij aan te kaarten. Zowel Drake als ik hebben het nodige op elkaar afgevuurd, maar het is nu tijd om het te laten rusten. Daarom vraag ik Drake om mij op 7 december als speciale gast op het podium te vergezellen om de twee grootste albums van het jaar (Donda & CLB) te vieren. Live in Los Angeles, met als uiteindelijk doel Larry Hoover te bevrijden. Ik geloof dat dit evenement niet alleen in het teken zal staan van onze zaak, maar aan mensen overal zal bewijzen hoeveel meer we kunnen bereiken als we onze trots aan de kant zetten en samenkomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Larry Hoover

De naam Larry Hoover die Ye noemt in zijn betoog, is de mede-oprichter van de Chicago’s Gangster Disciples in Chicago. Momenteel zit hij vast in Colorado en zijn verhaal wordt verteld op het nummer Jesus Lord op het album Donda. Volgens J Prince zou Hoover graag willen zien dat Ye en Drake het weer bijleggen en daar wilde Ye wel naar luisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie