Music

Drake lekt track waarin hij wordt gedist door Kanye West

foto: YouTube: Drake
  1. Newschevron right
  2. Drake lekt track waarin hij wordt gedist door Kanye West

De beef tussen Drake en Kanye West is weer helemaal opgelaaid. Drake heeft nu zelf een track gelekt van Kanye West en Andre 3000, waarin Kanye uithaalt naar de Canadese rapper.

Track gelekt

Eerder deze week liet Kanye tijdens een optreden in Berlijn een voorproefje horen van zijn track met Andre 3000, genaamd Life of the Party. Al snel werd duidelijk dat Kanye in zijn verse uithaalt naar Drake. Om de release van Certified Lover Boy te vieren, hostte de Canadese rapper een nieuwe editie van OVO Sound Radio. Daarin liet hij ook de track van Kanye en Andre 3000 los, waarschijnlijk om zijn rivaal voor te zijn.

Drake diss

Kanye noemt Drake zijn naam op de onuitgebrachte track en heeft het onder andere over de groepschat die hij startte met Drake, Pusha T en Virgil Abloh.

Beluister een stuk van de track hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shots op CLB

Het lekken van de track volgt nadat Drake op zijn nieuwe album al meerdere keren uithaalde naar Kanye. Op de track 7am On Bridle Path rapt hij: "Get that address to your driver, make it your destination / ’Stead of just a post out of desperation", doelend op het lekken van zijn huisadres door Kanye op Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie