Entertainment

Jake Paul stopt met boksen, zegt hij mogelijk in cryptische tweet

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jake Paul stopt met boksen, zegt hij mogelijk in cryptische tweet

YouTuber Jake Paul is de laatste tijd aardig bezig geweest met zijn professionele bokscarrière, maar daar zou nu zomaar een einde aan kunnen komen. Jake heeft namelijk een cryptische tweet gedeeld, waarmee hij zijn pensioen lijkt aan te kondigen.

Laatste gevecht

Jake won deze week nog van Tyron Woodley op split decision, wat inhoudt dat twee van de drie juryleden Jake aanwezen als winnaar. In die partij had Jake het loodzwaar en liet Woodley hem zelfs een aantal keer in de touwen hangen. Toch wist Jake een knock-out te voorkomen en de overwinning over de streep te trekken. Daarmee staat zijn record nu op vier overwinningen uit vier gevechten.

Woodley was het niet eens met die beslissing en vroeg na het gevecht meteen om een rematch. In eerste instantie ging Jake daar niet mee akkoord, maar hij bedacht zich even later. Een rematch komt er op één voorwaarde, namelijk als Woodley een tattoo met 'I love Jake Paul' laat zetten. Daar ging Woodley mee akkoord. Nu nog even afwachten of hij het ook daadwerkelijk gaat doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cryptische tweet

Of Jake überhaupt ooit nog de ring in gaat stappen is nog maar de vraag. Op Twitter schrijft hij namelijk: "Bijgewerkte status: gepensioneerde bokser". Toch lijkt de kans dat Jake gaat stoppen met boksen klein. Zowel hij als zijn broer Logan haalden in het verleden de raarste dingen uit voor aandacht. Ook bood Jake eind vorig jaar Conor McGregor 50 miljoen dollar aan om tegen hem te vechten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie