Sport

YouTuber Jake Paul biedt Conor McGregor $50 miljoen aan om te vechten

foto: Instagram: @jakepaul / AFPfoto: Instagram: @jakepaul / AFP
  1. Newschevron right
  2. YouTuber Jake Paul biedt Conor McGregor $50 miljoen aan om te vechten

YouTuber Jake Paul wil heel graag vechten tegen Conor McGregor. Zo graag dat hij de MMA-vechter een bedrag van maar liefst 50 miljoen dollar aanbiedt voor een partij. Zijn broer Logan Paul fixte eerder al een gevecht met Floyd Mayweather, maar het gevecht tussen Jake en McGregor lijkt vooralsnog wat moeilijker te regelen. Daarom gooit Jake alles uit de kast om McGregor over te halen door hem keihard te trollen.

'Aan het afrukken'

Jake Paul deelde maandag een video op Instagram waarin hij McGregor én zijn vrouw uitscheldt en belachelijk maakt. Jake is te zien terwijl hij in zijn dikke Lambo geniet van een sigaar. Ook draagt hij een Ierse vlag over zijn schouders. "Hoe gaat het Ierse klootzak? Goedemorgen Conor McGregor. Je bent nu waarschijnlijk oude mannen aan het slaan in een bar of misschien ben je je aan het afrukken, omdat je het zat bent om je vrouw te n**ken. Je kan veel beter, maar gelukkige maandag."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Grootste vechtaanbod ooit'

Conor McGregor bevestigde afgelopen maand dat hij op 23 januari 2021 zijn rentree maakt in de MMA tegen de Amerikaan Dustin Poirier. Dat nieuws kwam zeven maanden nadat McGregor zijn pensioen aankondigde.

Jake vocht in de tussentijd nog tegen ex-basketballer Nate Robinson, die hij op brute wijze knock-out sloeg in het voorprogramma van het gevecht tussen Ray Jones Jr. en Mike Tyson. Nu biedt hij McGregor 50 miljoen dollar aan om in de ring te stappen.

"Het is het grootste vechtaanbod dat je ooit hebt gekregen, maar je bent bang om tegen mij te vechten. Je ontwijkt me omdat je niet wilt verliezen van een f*cking YouTuber. Mijn laatste gevecht staat op nummer acht van grootste pay-per-view-evenement in de geschiedenis, maar jij wilt tegen Dustin Poirier vechten, die minder volgers op Instagram heeft dan mijn f*cking hond. Dat is een feit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boodschap voor Dana White

Jake had ook nog een boodschap voor Dana White, de voorzitter van MMA-bond UFC. Hij vertelde afgelopen week dat er geen partij zal komen tussen Jake en McGregor. "Dana White, jij bent ook een f*cking pussy. Conor, je bent bang. Dana, je bent bang. Onderteken het contract idioten!"

Ster advertentie
Ster advertentie