Entertainment

Famke Louise maakt zich zorgen: "Bang voor veiligheid van mijn kindje"

foto: Instagram: @famkelouise_
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise maakt zich zorgen: "Bang voor veiligheid van mijn kindje"

Famke Louise is op dit moment in verwachting van haar eerste kindje. Dat is uiteraard een geweldige periode voor haar, maar de artiest geeft aan dat ze ook vervelende dingen meemaakt. Op Instagram vertelt ze openhartig dat ze zich vaak zorgen maakt om haar veiligheid.

'Geen grens meer'

In haar Instagram Stories schrijft Famke dat ze vaak in situaties terechtkomt waar ze eigenlijk niet in wil zitten. "Mensen maken mij bang. Niet alleen bang voor de toekomst, maar ook bang voor de veiligheid van mijn kindje", schrijft Famke in haar Instagram Stories. "Er is geen grens meer."

Pesterig

Famke deelt een van haar ervaringen. Toen ze een keer laat aankwam op Amsterdam Centraal na een tripje in Parijs werd ze ineens bestormd door acht mensen. "Ze begonnen mij te filmen. Niet op een leuke manier, maar gewoon pesterig." Famke beschrijft dat ze letterlijk een camera in haar gezicht kreeg gedrukt en dat de mensen zich vastklemden aan haar. "En dat terwijl ik gewoon een buikje heb", schrijft ze.

'Waar haal je het lef vandaan?'

Ook vertelt Famke over een keer dat ze moe over straat liep en een man "Famke Louise, kom picca maken!" riep. Dat verzoek Famke vriendelijk af door aan te geven dat ze moe was. Toen ze uiteindelijk in haar auto stapte, sloeg de man een deuk in haar auto. "Doe fokking normaal. Ik ben zwanger, waar haal je het lef vandaan?", schrijft Famke. "Dit zijn onveilige situaties waar ik mij niet in wil bevinden, dus denk ik momenteel heel anders over dingen. Het is gewoon moeilijk en jammer."

Ster advertentie
Ster advertentie