Entertainment

Famke Louise en Denzel Slager maken hun relatie officieel

foto: Instagram: Famke Louise en Denzel Slagerfoto: Instagram: Famke Louise
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise en Denzel Slager maken hun relatie officieel

Famke Louise en Denzel Slager sieren deze maand samen de cover van Cosmopolitan. Daarmee maakt het koppel hun relatie officieel. In het tijdschrift delen de twee tortelduifjes alles over hun liefdesverhaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stil

Hoewel er al een tijdje geruchten gingen dat Famke en Denzel een relatie hadden, had het stel het nog niet bekendgemaakt op social media. Zowel de 22-jarige artiest als de 28-jarige Love Island-realityster hielden de romance nog even stil.

Famke liet eerder dit jaar al in Beau Monde weten verliefd te zijn, maar daar nog niks over kwijt te willen: "Gewoon omdat het nog niet concreet is en ik geen behoefte heb aan allerlei meningen."

Goed team

Nu is de relatie tussen Famke en Denzel official. De twee hebben nu een klein jaartje een relatie en wonen al samen. In Cosmopolitan bespreken ze hun liefdesleven in een uitgebreid interview. Daarin vertellen ze onder andere dat ze een goed team zijn. "Het is erg fijn om iemand naast mij te hebben die sterk in zijn schoenen staat", zegt Famke. "Dat had ik ook wel nodig. En met de dingen die wij in de toekomst samen willen gaan doen, is dat een belangrijke basis. We passen gewoon heel goed bij elkaar."


Ster advertentie
Ster advertentie