Entertainment

Famke Louise brengt pikante Kerstboodschap aan Diederik Gommers

foto: Instagram @famkelouisefoto: Instagram @famkelouise
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise brengt pikante Kerstboodschap aan Diederik Gommers

Als er één iemand is geweest voor wie corona een grote rol speelde op carrièregebied dit jaar, dan is het Famke Louise wel. De zangeres ging van #ikdoenietmeermee naar een goede samenwerking met IC-voorzitter Diederik Gommers. Om de Kerstperiode feestelijk in te luiden deelt Famke een Kerstboodschap met een dikke knipoog die geheel in het teken staat van haar band met Diederik

'Alleen met jou voelt het als Kerst'

Op Instagram deelt Famke een video van haar oude single 'Alleen Door Jou', die ze twee jaar geleden uitbracht samen met Ronnie Flex (met wie ze destijds een relatie had). In de clip is Ronnie echter vervangen door Diederik Gommers, met wie Famke een pikant avontuurtje beleeft in bed.

1,5 Meter?

Normaal gesproken houdt Famke zich tegenwoordig keurig aan de coronaregels, maar voor deze gelegenheid schuift ze deze (tenminste, in haar gedachten) eenmalig aan de kant. "1,5 meter, hallo!", grapt ze zelf in het bijschrift. De 22-jarige influencer wenst al haar volgers en fijne kerst, met Diederik Gommers in het bijzonder. In de reacties kunnen de meeste van haar volgers de Kerstboodschap wel waarderen.

Check 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie