Artiest

Famke Louise

  1. Musicchevron right
  2. FunX Artistschevron right
  3. Famke Louise
Famke Meijer is bij velen beter bekend als Famke Louise. Ze begint als beautyvlogger maar besluit al snel dat ze de artiestenwereld in wil. Een paar van haar meest bekende hits zijn 'Op Me Monnie' en 'Fan' met Ronnie Flex.

Famke Louise begint in februari 2016 een YouTube-kanaal waar zo vooral bezig is met fashion en beauty, later begint ze te vloggen over haar eigen leven. Tegenwoordig maakt Famke ook muziek, daarnaast doet ze modellenwerk.

Monnie

Eind 2017 komt Famke's eerste single uit: 'Op Me Monnie'. Hoewel er veel negatieve reacties komen op het nummer, krijgt ze toch een gouden plaat. Het spreekwoord 'there's no such thing as bad publicity' gaat helemaal op voor Famke, door alle negativiteit haalt ze regelmatig het nieuws. Met Boef en Frenna maakt ze een remix van 'Op Me Monnie' die ook goud wordt. Daarna verschijnen 'Vroom' en 'Lit'.

Ronnie Flex

Begin 2018 brengt Famke met Ronnie Flex de single 'Fan' uit. Binnen één dag wordt de plaat 1 miljoen keer gestreamed. De videoclip doet stof opwaaien: hij doet erg denken aan de clips van grote internationale artiesten, als Drake, Kanye West en Sean Paul. Ronnie Flex en Famke Louise hebben zich duidelijk laten inspireren door de clips van deze grootheden.