Entertainment

Vonneke Bonneke en Famke Louise over ruzie: "Hebben elkaar twee jaar genegeerd"

foto: Instagram: @famkelouise_ en @vonnekebonneke
  1. Newschevron right
  2. Vonneke Bonneke en Famke Louise over ruzie: "Hebben elkaar twee jaar genegeerd"

Vonneke Bonneke en Famke Louise hebben een gloednieuwe podcast gelanceerd genaamd Toeters en Bellen. In de eerste aflevering spreken ze onder meer over de ruzie die ze hebben gehad, hun avonturen in de realityserie Echte Meisjes in de Jungle en praten ze over het moederschap.

Ruzie

Famke en Vonneke beginnen de podcast met een van de vragen die ze hebben gekregen van fans. "Mensen willen echt weten waarom wij ruzie hadden", zegt Famke. Vonneke vertelt dat de twee een hele tijd niet met elkaar spraken en dat Famke en Denzel op een dag ineens naast haar kwamen wonen. "Ik weet nog wel dat ik jouw auto voor de deur zag staan en dacht dat jullie gewoon even op bezoek kwamen bij iemand", aldus de FunX-dj. Maar niets bleek minder waar, want Famke bracht ook een verhuiswagen met zich mee en was van plan om er langer dan een middagje te blijven. Dit betekende dat de twee elkaar regelmatig tegen het lijf liepen, zoals in de supermarkt of onderweg naar huis. "Ik weet nog precies dat ik richting huis ging en jij kwam toen net van huis. En er was maar één weg die je kon nemen, dus we moesten wel langs elkaar heen. We keken elkaar vanuit onze auto's strak aan en vijf minuten later kreeg ik een appje van je met: 'Hee.'", gaat Vonneke verder.

Uitpraten

Famke legt uit dat ze het hoog tijd vond om te strijdbijl te begraven. "Ik dacht: oké, nu is het moment om het uit te praten, want we kunnen toch niet zo door blijven gaan?", zegt ze. De ruzie uitpraten was een belangrijke gebeurtenis voor de vriendinnen. Als dat niet was gebeurd, zou het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle er naar eigen zeggen heel anders uit hebben gezien. "We hebben elkaars bestaan echt twee jaar genegeerd. Gelukkig hebben we het goedgemaakt, want we werden rond die tijd ook gevraagd voor Echte Meisjes in de Jungle. Als we het dan niet hadden uitgepraat, waren we elkaar daar tegengekomen. Dat was pas echt awkward geweest", vertelt Vonneke.

De vriendinnen zijn blij dat ze weer samen door één deur kunnen, want ze hebben veel te bespreken met elkaar. Zo vertelt Famke over haar slapeloze nachten voor de persdag van de realityserie en vertelt Vonneke over een speciale brief die ze aan Famke gaf tijdens de opnames.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie