Entertainment

Famke Louise open over moederschap: "Afgelopen anderhalf jaar was ontzettend pittig"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise open over moederschap: "Afgelopen anderhalf jaar was ontzettend pittig"

Famke Louise heeft een pittige periode achter de rug sinds ze moeder is geworden. In een video op Instagram deelt de zangeres dat ze het gevoel had dat ze zichzelf moest veranderen, omdat "ze anders de indruk wekte dat ze een slechte moeder zou zijn" voor haar zoontje. Dit vertelt ze in een video die ze op haar Instagramaccount deelde. De artiest meent ook klaar te zijn met de meningen van anderen en focust zich nu volledig op de muziek die zij wil maken en niet op hetgeen wat anderen van haar verwachten.

Famke Louise

Famke Louise deelt waarom de afgelopen periode mentaal zo zwaar voor haar is geweest. In de video zegt ze: "De afgelopen anderhalf jaar was het ontzettend pittig en was het opnieuw een zoektocht naar mezelf, waarin ik voor mijn gevoel heb gefaald. Maar ik ben tot het besef gekomen dat je jezelf niet kan veranderen." De artiest vertelt ook dat ze tot en met haar laatste release, die dit jaar uitkwam, een masker ophad dat ze nu af wil doen. "Dat masker zal ik ook niet meer opdoen. Ik ben trots op de volwassen vrouw die ik ben geworden en de keuzes die ik maak." Daarnaast zegt Famke Louise dat ze niet meer bang zal zijn voor de reacties van mensen en dat ze dingen aanpakt waar ze zelf achter staat. Tot slot hint ze in het einde van haar video naar nieuwe muziek die op 15 september uitkomt. "Famke Louise is back. Stay tuned", aldus de zangeres.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Famke Louise maakte begin dit jaar al een comeback met de release van haar nummers In Het Donker en Switch onder het record label ROQ 'N Rolla Music, opgericht door onder meer Jebroer. Hoewel de reacties van haar fans op deze tracks erg positief waren, geeft de zangeres in de video aan dat de nummers te "zoetsappig" waren voor haar. "Dit is niet wie ik ben", zegt ze in de video. De zangeres heeft dus iets heel anders in petto voor haar fans. Het is dus nog even afwachten wat dit precies gaat zijn en hoe het zal klinken.

Ster advertentie
Ster advertentie