Entertainment

Famke Louise vond deze grap tijdens 'The Roast' te ver gaan

foto: @ludlboterman
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise vond deze grap tijdens 'The Roast' te ver gaan

The Roast van Famke Louise is een tijdje geleden opgenomen en zal maandagavond eindelijk te zien zijn bij Comedy Central. De zangeres was zaterdagavond te gast bij de talkshow Renze Op Zaterdag om te praten over The Roast. Daar vertelde ze dat één grap wel heel ver ging.

Grap over overleden vader

Famke vertelt dat Nesim el Ahmadi een grap maakte over haar overleden vader. Die opmerking had ze niet zien aankomen en kwam volgens haar "wel echt even hard aan". "Dat ging voor mij iets te ver", vertelt de zangeres eerlijk.

Famke heeft op het moment zelf de grap weggelachen, maar na afloop liet ze aan Nesim weten dat de opmerking haar raakte. Inmiddels heeft ze zich erbij neergelegd. "Het is natuurlijk wel een roast."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Compliment

Verder vertelt de zangeres dat ze geen moment heeft getwijfeld om mee te doen aan het programma. Ze vindt het "een heel tof format" en ziet het als "een compliment" dat ze is gevraagd.

"Ik wist voordat we dit gingen doen al waar ik aan begon. Ik heb alles al gelezen en gehoord dus mij verras je niet zo snel", vertelt Famke. "Aan het einde van het programma schudden we elkaar ook gewoon de hand en is het goed. Het zijn ook gewoon grapjes."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 'The Roast'

The Roast van Famke Louise is maandag om 20:30 uur te zien bij Comedy Central. Het panel bestaat uit onder anderen Sylvia Geersen, Bizzey en Peter Pannekoek. Famke is de eerste vrouw die in Nederland wordt geroast.

Ster advertentie
Ster advertentie