Films, Series & TV

Famke Louise is volgend slachtoffer tijdens 'The Roast' op Comedy Central

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise is volgend slachtoffer tijdens 'The Roast' op Comedy Central

Geniet jij er volop van om een bekendheid keihard geroast te zien worden tijdens The Roast op Comedy Central? Dan is er goed nieuws. Er komt namelijk een nieuwe roast aan, dit keer met Famke Louise! Dat maakt ze bekend middels een video op Instagram.

Horror-achtige video

In de horror-achtige video is te zien dat Famke in paniek met iemand belt en vertelt dat ze doodsbang is voor haar kindje. Wanneer ze vervolgens naar hem toeloopt, is Peter Pannekoek te zien, die 'Hoi mama' zegt.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de comedian Famke dus roasten. Peter lijkt in ieder geval te bevestigen dat hij bij het event aanwezig is. "Guess who’s back? Het is te lang geleden en ik mis de smaak van bloed in mijn mond", laat hij op Instagram weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

16 januari

De roast van Famke wordt op 19 december opgenomen en vervolgens op 16 januari uitgezonden. Het is nog niet bekend door wie Famke nog meer geroast zal worden. Famke wordt de eerste vrouw die tijdens The Roast aangepakt zal worden. Eerder werden Hans Klok, Ali B, Johnny de Mol, Giel Beelen en Gordon al geroast.

Ster advertentie
Ster advertentie