Entertainment

Patricia Paay zegt roast Famke Louise af: "Het voelt niet goed"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Patricia Paay zegt roast Famke Louise af: "Het voelt niet goed"

Patricia Paay heeft zich op het laatste moment afgemeld voor The Comedy Central Roast of Famke Louise. Ze geeft aan dat ze zich niet goed voelt bij de harde grappen die gemaakt worden tijdens de roast en wil daarom niet meer meedoen.

'Voelt niet goed'

Volgens Patricia heeft ze veel getwijfeld over haar deelname aan het programma. "Na lang wikken en wegen heb ik besloten om af te zien van mijn medewerking aan The Roast van Famke Louise", laat de inmiddels 73-jarige weten in een verklaring. "Bij nader inzien ben ik me toch gaan realiseren dat de humor en grappen die logischerwijs in dit format worden gemaakt op dit moment niet goed voelen voor mij."

Patricia laat weten dat haar besluit niks met persoonlijke kwesties te maken heeft. "Natuurlijk wens ik Famke Louise en de andere roasters enorm veel plezier en draag ik ze vooral een positief en warm hart toe." Verder maakt ze in haar verklaring duidelijk dat ze haar hart wil volgen en daarom besloten heeft om niet meer mee te doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

16 januari

De opname van de roast stond gisteren gepland en zal op 16 januari uitgezonden worden. Famke zal in de aflevering aangepakt worden door onder meer Bizzey, model Sylvia Geersen, stylist Maik de Boer en cabaretier Peter Pannekoek.

Famke is de eerste vrouw die de hoofdpersoon is tijdens The Roast. Eerder werden Hans Klok, Ali B, Johnny de Mol, Giel Beelen en Gordon al geroast.

Ster advertentie
Ster advertentie