Entertainment

Famke Louise gaat 2020 roasten op Comedy Central

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise gaat 2020 roasten op Comedy Central

Werkelijk iedereen is inmiddels helemaal klaar met 2020, toch? Het is een verschrikkelijk jaar geweest en daarom is het tijd om 'm helemaal kapot te roasten tijdens de Comedy Central Roast: Kater van 2020. De eerste namen zijn al bevestigd. Zo zullen Famke Louise, Jörgen Raymann en Gerard Joling deelnemen aan de 2020-roast.

2020 is de sjaak

Normaal gesproken wordt er altijd een bekend persoon gekozen om te roasten. Tijdens eerdere edities waren onder anderen Ali B, Johnny de Mol en Giel Beelen al de sjaak. Dit jaar is 2020 de klos. En terecht! Er zullen in totaal vijf comedians uit Nederland en België meedoen aan de show, daarvan is Jörgen Raymann als eerste bevestigd.

Sketches van BN'ers

De roasts van de komieken worden samengevoegd met sketches van verschillende BN'ers die terugblikken op hun kater van het afgelopen jaar vol gecancelde gebeurtenissen en nog meer hoofdpijn. Famke Louise en Gerard Joling zullen zichzelf spelen in de sketches. In de loop van de maand worden de overige deelnemers bekendgemaakt.

Pre-show

De Comedy Central Roast: Kater van 2020 is op 1 januari om 20.00 uur te zien. YouTuber Mertabi presenteert die avond de pre-show waarin de beste momenten van de Nederlandse roasts van de afgelopen jaren langskomen.

In aanloop naar de uitzending zendt Comedy Central iedere maandag- en vrijdagavond oude internationale roasts uit van onder anderen James Franco, Justin Bieber en Donald Trump.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie