Video

FunX op de rode loper bij 'The Roast of Ali B'

  1. Newschevron right
  2. FunX op de rode loper bij 'The Roast of Ali B'

Ali B staat naast zijn grote carrière in de muziekwereld ook bekend om de grapjes en disses die hij regelmatig naar zijn collega's, vrienden en 'vijanden' slingert. Gelukkig is hij ook stoer genoeg om klappen te incasseren, want Ali is degene die flink te grazen zal worden genomen tijdens de jaarlijkse Roast van Comedy Central.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoë was aanwezig bij The Roast en sprak de bezoekers op de rode loper. Famke Louise, Numidia, I Am Aisha, ICE, Jack $hirak, Jamie Li, Brace, Willie Wartaal en Mocro Maffia-acteurs Bilal en Oussama: iedereen is ready om Ali geroast te zien worden! En Ali zelf is er ook helemaal klaar voor:

"Mensen verheugen zich op mijn pijn, maar ik zal ze moeten teleurstellen!"

Brace

Brace is een van de gasten die Ali onder vuur gaat nemen. "Ik hoefde me niet voor te bereiden. Ik ken die man al twintig jaar. Ik ken zijn moeder, zijn broers, zijn oma... Ik weet wat iedereen over hem vertelt!"

Roasters

De andere roasters van de avond zijn I Am Aisha, Willie Wartaal, acteur Ferry Doedens, cabaretiers Henry van Loon, Bugra Gedik en Johan Goossens, presentator en kok Rob Geus, zanger Waylon, tv-maker Prem Radhakishun en actrice Sanne Wallis de Vries. Zij zullen niet alleen Ali belachelijk maken, maar ook elkaar.

The Roast of Ali B is op dinsdag 17 december te zien op Comedy Central.

Ster advertentie
Ster advertentie