Entertainment

Pete Davidson roast Ye tijdens 'Netflix Is A Joke'-festival

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Pete Davidson roast Ye tijdens 'Netflix Is A Joke'-festival

De beef tussen Ye en Pete Davidson kun je bijna niet hebben gemist. De ruzies tussen de twee belanden constant in de media en de 28-jarige stand-upcomedian kon het dan ook niet laten om een aantal grappen over Ye te maken tijdens het Netflix Is A Joke-festival.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aids-verhaal

Netflix bracht een preview uit waarin Pete Davidson grappen maakt over Ye. Zo reageert hij op het aids-verhaal dat Ye de wereld in heeft geholpen.

"Ik zou aids hebben", begint de Saturday Night Live-ster. "Jullie denken: wat is er in jouw leven gebeurd? Deel je naalden? Gebruik je heroïne? Heb je heel veel onveilige seks? Nee, Kanye zei dat ik aids heb. Hij is een genie, dus ik dacht: fuck, ik moet mijn dokter bellen. De man die College Dropout heeft gemaakt, denkt dat ik aids heb. Ik ging naar de dokter, want misschien heeft hij gelijk. De dokter zei dat ik geen aids heb, maar er alleen uitzie alsof ik het heb."

Mrs. Doubtfire

Verder vergelijkt Pete de rapper met Mrs. Doubtfire, een personage uit een comedyfilm over een gescheiden man die zich verkleed als een vrouwelijke huishoudster om zo meer tijd door te brengen met zijn kinderen. Ye heeft namelijk meerdere keren naar buiten gebracht dat hij zijn kinderen van Kim niet mag zien. "Hopen jullie ook niet stiekem dat Kanye een zelfde soort actie als Mrs. Doubtfire uithaalt?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jack Harlow

Tot slot reageerde Pete op een veelgestelde vraag: wat vindt hij ervan dat zijn vriend Jack Harlow op DONDA 2 staat? "Dat maakt me niet uit, hij is rapper en dat is zijn werkveld. Ik zou pas gekwetst zijn als komiek Bill Burr bij de Sunday Service was."

Ster advertentie
Ster advertentie