Entertainment

Ye begraaft Pete Davidson 'levend' in bizarre videoclip

foto: YouTube: The 100 Show
  1. Newschevron right
  2. Ye begraaft Pete Davidson 'levend' in bizarre videoclip

Dat Ye, a.k.a. Kanye West, en Pete Davidson nooit elkaars beste vrienden zullen worden, is inmiddels wel bekend. Ye heeft een enorme hekel aan de nieuwe vlam van zijn ex-vrouw Kim Kardashian en dat mag de hele wereld van hem weten. Zo ook in de videoclip van zijn nieuwe track Eazy met The Game. Daarin wordt Pete 'levend' begraven door Ye.

Zak over zijn hoofd

In het deel van de track waarin Ye te horen is, is te zien dat een kleipoppetje - dat erg veel op Pete lijkt - een zak over zijn hoofd krijgt en wordt ontvoerd door een ander poppetje met een masker op. De kans is groot dat dat andere poppetje Ye moet voorstellen, aangezien de rapper vaak maskers draagt. Pete wordt vervolgens levend begraven in de clip, maar daar blijft het niet bij.

"God saved me from the crash, just so I can beat Pete Davidson's ass", valt er in een van Ye's lines te horen. Precies op dat moment aait de rapper een onthoofd hoofd in de clip. Alsof dat niet genoeg is, is er aan het einde van de videoclip deze tekst te zien: "Everyone lived happily ever after. Except Skete you know who". 'Skete' is de naam die Ye voor Pete Davidson heeft bedacht als hij op ludieke wijze naar hem verwijst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Officieel gescheiden

Het droppen van de clip heeft een bijzondere timing. Zo kwam de clip op woensdag, oftewel dezelfde dag waarop een rechter de scheidingsaanvraag van Kim Kardashian ingewilligde. Het voormalige koppel is nu dus officieel gescheiden.

Ster advertentie
Ster advertentie