Entertainment

Ye zet lijst online van iedereen met wie hij beef heeft

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ye zet lijst online van iedereen met wie hij beef heeft

Ye heeft met veel mensen ruzie en die lijst lijkt met de dag langer te worden. Het leek de rapper een goed idee om al zijn vijanden neer te pennen en dit vervolgens te delen op Instagram.

Kanye Beefs

Ye deelde zaterdag een post van het Instagramaccount @hiphopnumbers, waarin een lijst met alle 'Kanye beefs' door de jaren heen stond. Die bevat 35 namen, waaronder Taylor Swift, Wiz Khalfia, Jay-Z, Kid Cudi, Billie Eilish, Drake, Pete Davidson, Travis Scott, J. Cole en de makers van South Park.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee keer zo lang

De rapper kon zelf wel lachen om de post. Volgens hem zou de lijst nog veel langer moeten zijn. "Kom op jongens… Deze lijst is twee keer zo lang. Jullie moeten ook Apple, Spotify, Vivendi Universal, Lucien Grange, TikTok, Black History Month, Obama, de hele cast van SNL, Hillary Clinton, Corey Gamble, Bezos, Charlamagne, Disney en liberalen opschrijven", somt Ye op.

Pete Davidson

Tot slot maakt hij nog eens extra duidelijk dat hij Pete Davidson, die hij de bijnaam Skete heeft gegeven, niet mag. In zijn nieuwe track Eazy haalde hij ook al eens uit naar de nieuwe lover van zijn ex-vrouw Kim Kardashian. Daarin zegt hij dat hij Davidson een pak slaag wil geven.

Ster advertentie
Ster advertentie