Entertainment

Kid Cudi valt journalist aan die hem vraag stelt over relatie met Ye

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kid Cudi valt journalist aan die hem vraag stelt over relatie met Ye

De relatie tussen Kid Cudi en zijn voormalige labelbaas Ye is op z'n minst gecompliceerd te noemen. Het ene moment zijn ze beste matties en droppen ze een geweldig album, om niet lang daarna weer een bloedhekel aan elkaar te krijgen. Ook nu hebben de twee weer ruzie en blijkbaar lopen de gemoederen zo hoog op dat Kid Cudi zelfs een journalist aanviel, omdat die simpelweg vroeg naar de relatie tussen hem en Ye.

Niet van gediend

Kid Cudi verliet afgelopen zondag samen met zijn vriendin en bodyguard het SoFi-stadion na afloop van de Super Bowl. Even later werd de rapper benaderd door een journalist die hem vroeg hoe het met hem gaat. Aanvankelijk negeerde de rapper hem volledig, totdat de man vroeg hoe het momenteel gaat tussen hem en Ye. Cudi was daar blijkbaar niet van gediend en liep op de journalist af om hem vervolgens aan te vallen. Gelukkig sprong Cudi's bodyguard ertussen, waarna de rapper de journalist verzocht om "gewoon weg te gaan".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Dinosaurus"

Onlangs liet Ye weten dat Kid Cudi niet op Donda 2 te horen zal zijn, omdat de 38-jarige rapper bevriend is met Pete Davidson, de huidige vriend van Ye's ex-vrouw Kim Kardashian. "Hij is bevriend met je weet wel wie. We praten nu in Billie-taal." Daarmee verwees Ye naar zijn beef met Billie Eilish. Kort daarna liet Kid Cudi weten dat hij niet eens op Donda 2 wil staan. "Ik wil niet eens op je album staan, dinosaurus. Iedereen weet dat ik het beste ben aan jouw albums sinds ik je heb ontmoet. Ik bid voor je, broer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uithaal naar Pete Davidson

Vorige maand haalde Ye uit naar Davidson op het nummer Eazy, de nieuwe single van The Game. Op de track uit Ye zijn ongenoegen over de relatie tussen Kim en de comedian. "God saved me from that crash / Just so I can beat Pete Davidson’s ass (Who?) / And my new bitch bad, I know Illuminati mad", rapt hij.

Ster advertentie
Ster advertentie