Music

Ye kondigt album 'Donda 2' aan en maakt releasedatum bekend

foto: YouTube: Rolling Loud
  1. Newschevron right
  2. Ye kondigt album 'Donda 2' aan en maakt releasedatum bekend

Kanye West heeft zojuist het vervolg op zijn album Donda aangekondigd. Het is pas een paar maanden geleden dat het album uitkwam, maar dat weerhoudt de rapper er niet van om via social media bekend te maken dat de release van Donda 2 dit jaar in februari plaats zal vinden.

22 februari

Ye dropte afgelopen week nog een track met The Game en heeft op korte termijn dus nog veel meer muziek voor ons klaarliggen. De veelbesproken rapper maakt vandaag namelijk via Instagram bekend dat zijn nieuwe album Donda 2 dit jaar op 22 februari uitkomt. In de post valt verder te lezen dat Future de executive producer is van het album.

Ye's vorige album kwam afgelopen jaar uit in augustus en bevatte bijdrages van onder meer Jay-Z, Lil Durk en Lil Baby. Mocht de release van Donda 2 daadwerkelijk op 22 februari plaatsvinden, betekent het dat het album over minder dan een maand al te beluisteren is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geloofwaardigheid

Het is niet vanzelfsprekend dat Ye daadwerkelijk zijn album dropt op de datum die hij vooraf communiceert. Zo werd de release van Donda afgelopen jaar meerdere malen en om verschillende redenen uitgesteld. Ook zijn albums Jesus is King en The Life Of Pablo liepen de nodige vertragingen op. De eerste fans twijfelen daarom al over de geloofwaardigheid van Ye's meest recente aankondiging betreffende Donda 2 en verdenken de rapper van een nieuwe marketingstunt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie