Entertainment

Manager van Pusha T: "Ye werkt aan meesterwerk 'Donda 2'"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Manager van Pusha T: "Ye werkt aan meesterwerk 'Donda 2'"

Ye dropte ruim vier maanden geleden zijn tiende album Donda en bracht in november ook nog een deluxeversie van de plaat uit met vijf nieuwe tracks. De muzikale alleskunner is echter nog lang niet klaar met Donda en werkt mogelijk aan een opvolger van het album.

Meesterwerk

"Ye is begonnen aan zijn nieuwe meesterwerk Donda 2", zegt Steven Victor, manager van Pusha T, tegen Complex. Hij kon echter niet vertellen wanneer fans het nieuwe project kunnen verwachten. Mocht Ye's elfde plaat daadwerkelijk de titel Donda 2 krijgen, zal het zijn eerste vervolgalbum zijn. Onlangs verscheen er ook een filmpje op sociale media waarin Ye samen met Scarface te zien is in de studio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Donda 2 of toch een andere titel?

Hoewel een opvolger van Donda als muziek in de oren klinkt voor veel fans, zou het niet verbazingwekkend zijn als Ye uiteindelijk besluit om het album een compleet andere titel te geven. Na de release van het album Yeezus werkte de rapper lange tijd aan zijn achtste plaat die verschillende titels kreeg, waaronder So Help Me God en Swish. Uiteindelijk bracht hij het album The Life of Pablo uit.

Ster advertentie
Ster advertentie