Entertainment

Ye koopt woning tegenover Kim Kardashian

foto: Instagram: @kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. Ye koopt woning tegenover Kim Kardashian

Kanye West, die onlangs zijn naam wijzigde naar Ye, heeft een huis gekocht tegenover de woning van Kim Kardashian. Eerder dit jaar besloten de twee een punt achter hun relatie te zetten. Alhoewel Kim alweer een nieuwe liefde gevonden lijkt te hebben, heeft Ye de afgelopen tijd meerdere malen naar buiten gebracht de moeder van zijn kinderen graag terug te willen. Hij betaalt naar verluid bijna vier miljoen euro voor het huis.

Eerder aangekondigd

Tijdens een liefdadigheidsbijeenkomst in Los Angeles kondigde Ye al aan van plan te zijn om een woning te kopen in de buurt van zijn voormalig echtgenote. ''Als ik zelf niet in het huis kan zijn, koop ik een woning in de buurt van het huis. Ik zal er alles aan doen om dichtbij te zijn'', vertelde Ye. Volgens hem kunnen Kim en Ye velen inspireren door te werken aan hun gebreken om weer bij elkaar te komen.

Geen hereniging

Het huis dat Ye kocht, bevindt zich in de Hidden Hills in de Amerikaanse staat Californië. Kim lijkt op haar beurt geen zin te hebben in een hereniging met Ye. Ze datet momenteel met Pete Davidson en heeft een verzoek ingediend bij de rechter om van de achternaam van haar ex af te komen. Verder verzocht ze de rechter om de scheidingszaak sneller te behandelen, aangezien Ye weigert om de benodigde papieren te ondertekenen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gezin redden

Ye en Kim gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. Het stel heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (6) en Psalm (2). Ondanks de vele kritiek op de acties van Ye, zijn er ook mensen die geloven dat hij zijn best doet om het gezin te redden voor zijn kinderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie