Entertainment

Man vertelt Kim Kardashian dat Ye "veel beter is" terwijl ze langsloopt

foto: Twitter: RapTV
  1. Newschevron right
  2. Man vertelt Kim Kardashian dat Ye "veel beter is" terwijl ze langsloopt

Mensen met een ongevraagde mening: daar zijn er veel van en vooral bekendheden moeten met ze zien te dealen. Dat weet Kim Kardashian waarschijnlijk als geen ander. De influencer had afgelopen weekend een nogal awkward momentje tijdens een bioscoopbezoekje.

Met Pete Davidson gespot

Kim en haar, naar verluidt, nieuwe vlam Pete Davidson werden zaterdag gespot bij eens bioscoop in Staten Island. Ze werden daarbij vergezeld door Scott Disick, de ex-vriend van Kourtney Kardashian, die vervolgens ook met de twee ging dineren. Hoewel het niet zeker is of Kim en Pete een koppel zijn, zijn er mensen die van mening zijn dat Ye beter bij haar past. In een video die op social media is verschenen, is te zien dat Kim langs een man loopt die zegt: "Yo, Kim. Kanye is veel beter. Ik ga niet tegen je liegen." Kim loopt vervolgens zonder te reageren door.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verzoening lijkt ver weg

De kans dat Kim en Ye weer bij elkaar komen, lijkt echter ontzettend klein. Ye beweerde vorige maand dat God hen weer bij elkaar zal brengen, maar daar denkt Kim toch anders over. Zo meldde TMZ eerder deze maand dat Kim nieuwe juridische stappen genomen om haar echtscheiding van Ye door te zetten. Zo zou ze de rechter hebben gevraagd om officieel en legaal gezien single te zijn. Ook wil ze de achternaam 'West' officieel uit haar volledige naam laten verwijderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie