Entertainment

Kim Kardashian onthult wat haar favoriete Ye-album is

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian onthult wat haar favoriete Ye-album is

Kim Kardashian is momenteel druk bezig met haar rechtenstudie, waar ze onlangs een belangrijk examen voor haalde. Tussen alle drukte door maakt ze ook nog gewoon tijd voor interviews. Zo sprak ze onlangs met schrijfster Bari Weiss over haar rechtenstudie, het leven als celebrity en wat haar favoriete Ye-album is.

Yeezus

Tegen het einde van het interview had Weiss de realityster onderworpen aan een kort vragenvuur waarbij Kim korte antwoorden gaf. Een van de vragen die de schrijfster stelde was wat Kims favoriete album is van haar ex-man. Daarop antwoorde ze dat ze een voorliefde heeft voor Ye's zesde soloalbum. "Ik hou van Yeezus, maar ik ben ook gek op My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Ten tijde van de release van Yeezus in 2013 onthulde Kim de cover alsook de releasedatum van het album via Instagram.

Rechtenstudie

Tijdens het interview sprak Kim ook over haar rechtenstudie en wat haar inspireerde om advocaat te worden. Naar eigen zeggen was ze altijd geïnteresseerd in criminaliteit en keek ze van jongs af aan al misdaadprogramma's. Het was echter een opvallende rechtszaak die ervoor zorgde dat ze zich ging verdiepen in het Amerikaanse rechtssysteem. "Ik begreep niet dat iemand die voor het eerst een drugs-gerelateerd misdrijf beging exact dezelfde straf kreeg als Charles Manson. Ik stuurde de zaak naar mijn advocaat en toen ik eenmaal zag dat ik het verschil kon maken, kon ik er niet meer mee stoppen."

Baby bar exam

De realityster slaagde onlangs voor een belangrijk examen om advocaat te worden, de zogenaamde baby bar exam. Kim was al drie keer gezakt voor het pittige examen en had nog één kans om een voldoende te behalen. Inmiddels is ze een stuk dichterbij haar droombaan. Ik weet dat m'n vader zo trots zou zijn. Hij zou in shock zijn als hij wist dat dit mijn pad nu is, maar hij zou m'n beste studiemaatje zijn", liet ze weten in een Instagrampost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie