Entertainment

Kim Kardashian boos op North West die haar zonder toestemming live op TikTok filmt

foto: TikTok: @kimandnorth
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian boos op North West die haar zonder toestemming live op TikTok filmt

Kim Kardashian heeft haar handen vol aan haar dochtertje North West. De ondeugende North doet graag wat ze maar wil, ook wanneer het niet mag. Dat bleek maar weer toen ze onlangs live op TikTok een huistour gaf zonder toestemming. Daar was Kim uiteraard niet bepaald blij mee.

Gezamenlijk TikTok-account

Vorige maand startten Kim en North nog een gezamenlijk TikTok-account waarop ze onder meer allerlei leuke moeder-dochter-momentjes met de wereld delen. Hoewel er in de beschrijving 'account managed by an adult' staat, leek daar onlangs weinig van te kloppen. Zo besloot North het account zelf te managen door live op TikTok een stiekeme huistour te geven. In de livestream liet North zien hoe het huis helemaal versierd is met personages uit de film Sing 2. Kim had thuis namelijk een viewing party georganiseerd voor de film, die in de VS pas op 22 december uitkomt.

'Okay, bye!'

Maar Kim was alles behalve blij met de tour van haar dochtertje. Dat was te zien toen North haar moeder filmde, die in de slaapkamer in bed lag. "Mam, ik ben live", riep North lachend naar Kim, waarna Kim zei: "Nee, stop. Daar heb je geen toestemming voor." Ondeugend als ze is, antwoordde North vervolgens heel bijdehand: "Okay, bye!"

Check de beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie