Entertainment

Kim Kardashian en Pete Davidson lijken relatie te bevestigen

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian en Pete Davidson lijken relatie te bevestigen

Kim Kardashian en Pete Davidson lijken geen genoeg van elkaar te kunnen krijgen. De twee tortelduifjes zijn sinds de SNL sketch van vorige maand waarin ze elkaar kuste onafscheidelijk en zijn opnieuw hand in hand gespot. Bronnen suggereren dat er wel degelijk sprake zou zijn van een prille relatie.

Pyjama party

Davidson vierde woensdag zijn 28e verjaardag en natuurlijk was de 41-jarige Kim ook van de partij. Ook moeder Kris Jenner was aanwezig op het feestje, zo onthulde Flavor Flav met een foto op zijn Instagram. Op de foto zien we het stel poseren in Pyjama's van Kim's kledingmerk. Pete en Kim deelden zelf niks over de verjaardag op hun eigen social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hand in hand

Op foto's in handen gekregen door de Daily Mail is te zien hoe Kardashian en Davidson woensdag hand in hand rondliepen in Palm Springs California. De twee wonen ver bij elkaar vandaan, maar proberen elkaar toch zo veel mogelijk te zien, zo zegt een bron dichtbij Kim tegen entertainmentsite E! News. "De twee hebben afgesproken om voorlopig met niemand anders te daten. Kim probeert het niet te groot te maken naar de buitenwereld, maar is superverliefd op hem", aldus de bron.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie