Entertainment

Kim Kardashian en Pete Davidson opnieuw samen gespot

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian en Pete Davidson opnieuw samen gespot

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn opnieuw samen gezien. De twee werden deze week al zeker drie keer samen gespot en blijven daarmee de geruchten voeden over een mogelijk nieuwe relatie.

Geheim dinerafspraakje

TMZ meldt dat Kim en Pete dinsdagavond een 'geheim dinerafspraakje' hadden in een Italiaans restaurant op Staten Island. Daar zouden ze volgens de entertainmentwebsite via de achterdeur zijn binnengelaten. Ook woensdagavond waren de twee weer samen, dit keer met meerdere vrienden in privéclub Zero Bond in Manhattan.

Hand in hand gespot

Eerder deze week werden Kim en Pete al hand in hand gespot toen ze, samen met Kims zus Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker, in een pretpark gefotografeerd werden. Op de foto's is te zien hoe ze elkaar lachend en gillend vasthouden terwijl ze keihard afdalen in een achtbaan.

Nadat de twee in het pretpark gespot werden, liet een vriend van Pete weten: "Ze gaan om met dezelfde mensen, dus ze zullen zo nu en dan samen zijn. Het zijn gewoon vrienden die met elkaar chillen." To be continued...

Ster advertentie
Ster advertentie