Entertainment

Snoeiharde Kim Kardashian roast zichzelf én familieleden bij 'SNL'

foto: SNLfoto: SNL
  1. Newschevron right
  2. Snoeiharde Kim Kardashian roast zichzelf én familieleden bij 'SNL'

Kim Kardashian heeft zichzelf van een hele andere kant laten zien als host bij Saturday Night Live. De realityster en zakenvrouw nam niet alleen zichzelf op de hak, maar ook ex-man Kanye West en haar familieleden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Filmpremière

"Ik vroeg me af waarom ze willen dat ik host. Ik heb al heel lang geen filmpremière gehad", begint Kim. Vermoedelijk verwijst ze naar haar sekstape uit 2002. "Ik heb maar in één film gespeeld en niemand heeft me verteld dat die in première ging. Ik denk dat het mijn moeder is ontgaan."

Meer dan een referentiefoto

Met haar debuut in SNL wil Kim laten zien dat ze verschillende kwaliteiten bezit. "Er is zoveel meer dan alleen een mooi gezicht - en goed haar, en geweldige make-up, en geweldige borsten én een perfecte kont", somt ze op. "Ik ben gewoon zoveel meer dan die referentiefoto die mijn zussen aan hun plastische chirurgen laten zien, vervolgt ze.

Mislukte politici

Kim sprak zich ook uit over de verdeeldheid in Amerika en richtte in haar monoloog ook nog even haar pijlen op ex-man Kanye West en Caitlyn Jenner. "Ik ben hier om aan te kondigen dat ik mezelf verkiesbaar.. grapje! Ik ben niet de kandidaat voor het presidentschap. We kunnen niet drie mislukte politici in één familie hebben."

Kanye West

Voordat Kim afsluit, wil ze nog iets kwijt over Kanye. Ze noemt hem getalenteerd, een genie en hij heeft haar fantastische kinderen gegeven. "Dit betekent dat toen ik van hem scheidde het maar op één ding neerkwam: persoonlijkheid."

Ster advertentie
Ster advertentie