Entertainment

'Kanye West en Kim Kardashian werken in geheim aan relatie'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Kanye West en Kim Kardashian werken in geheim aan relatie'

Tijdens de derde luistersessie van DONDA trok niet het album zelf de aandacht, want dat laat uiteraard nog altijd op zich wachten, maar vooral Kim Kardashian die in een trouwjurk op het podium verscheen. Nu meldt TMZ dat de twee achter de schermen veel tijd met elkaar doorbrengen en dat ook de scheiding geen uitgemaakte zaak meer is.

'Herbouwen relatie'

Bronnen dichtbij Kim en Kanye vertellen aan TMZ dat er een reële kans is dat ze weer bij elkaar kunnen komen. Ze hebben privé tijd met elkaar doorgebracht en "gewerkt aan het herbouwen van de basis van hun relatie".

Win-winsituatie

Hoewel de bronnen zeggen dat de scheiding officieel nog steeds doorgaat, is het mogelijk dat Kim de scheidingsaanvraag intrekt. Er is duidelijk nog veel liefde en een gedeeld verleden tussen het voormalige paar, maar volgens de bronnen zijn er ook veel terreinen waarop ze het niet met elkaar eens zijn en waar nog een oplossing voor moet worden gezocht.

De bronnen voegen daaraan toe dat een hereniging voor de hele familie een win-win-situatie zou zijn, aangezien iedereen het beste wil voor de vier kinderen die ze samen hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie