Entertainment

Future organiseert benefietconcert voor Haïti

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Future organiseert benefietconcert voor Haïti

De aardbeving die op 14 augustus plaatsvond in Haïti zorgde voor desastreuze gevolgen. Er vielen meer dan 2000 doden en er raakten zeker zo'n 12.000 mensen gewond. Het land kan alle hulp gebruiken en daarom komt Future met een benefietconcert om geld op te halen.

'Mijn hart is bij Haïti'

"Ik zou graag willen dat al mijn vrienden, familieleden, de muziek-, mode- en alle andere industrieën, én alle mensen samen opkomen voor Haïti", laat Future weten op Instagram. "Ik wil mijn stem gebruiken om te doen wat ik kan om Haïti te steunen in deze tragische tijden. Daarom zal ik op 3 september een benefietconcert geven in Miami." Ook schrijft de rapper in zijn caption: "Mijn hart is bij Haïti".

Op de concertpagina is te zien dat 'Future, Lil Uzi & Friends' aanwezig zullen zijn tijdens het benefietconcert. De kans is dus groot dat er veel grote namen zullen optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overvolle ziekenhuizen

Door de aardbeving zijn de ziekenhuizen overvol en kunnen veel patiënten niet worden geholpen. Ook is er een groot te kort aan medische apparatuur en zijn duizenden mensen dakloos geworden. Haïti werd in 2010 ook getroffen door een zware aardbeving, waarbij honderdduizenden doden vielen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie