Entertainment

Adele staat Kim Kardashian bij als 'scheidingscoach' in scheiding van Kanye West

foto: Asatur Yesayants / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Adele staat Kim Kardashian bij als 'scheidingscoach' in scheiding van Kanye West

In juni sprak Kim Kardashian voor het eerst over haar scheiding van Kanye West, oftewel Ye, en hoe moeilijk ze het daarmee heeft. Om deze moeilijke periode te kunnen doorstaan, krijgt de 41-jarige realityster hulp van niemand minder dan Adele, zo meldt de Britse website Closer.

'Scheidingscoach'

Adele ontpopte zich als 'scheidingscoach' van Kim Kardashian nadat ze bevriend zouden zijn geraakt door een ontmoeting met een gemeenschappelijke vriendin van Adele's huidige vriend Rich Paul. Naar verluidt ziet de realityster Adele als een groot voorbeeld als het gaat om het regelen van co-ouderschap. Ook zou Adele haar hebben geadviseerd om soms moeilijke beslissingen te maken en zichzelf op de eerste plaats te zetten.

Eigen ervaringen

Dat Adele Kim bijstaat heeft wellicht ook te maken met haar eigen ervaringen met een echtscheiding. De 33-jarige zangeres scheidde in 2019 van Simon Konecki, waarmee ze een kind heeft. Ondanks dat hun huwelijk stukliep, zijn ze allebei erg betrokken bij de opvoeding van hun zoon en wil Adele voorkomen dat hij de dupe wordt van hun scheiding, zo liet ze weten in een interview met Vogue.

30

Adele zou het uitgebreid hebben over haar scheiding van Konecki op haar nieuwe album 30. Zo zou ze op de plaat zingen dat ze de scheiding eindelijk een plekje heeft kunnen geven en dat ze zichzelf wegcijferde in haar huwelijk om Konecki op de eerste plaats te zetten. Het delen van deze ervaringen zou ervoor hebben gezorgd dat de zangeres en Kim meteen een klik hadden.

Ster advertentie
Ster advertentie