Entertainment

Kim Kardashian reageert op geruchten affaire met vriend van zus Kourtney

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian reageert op geruchten affaire met vriend van zus Kourtney

Kim Kardashian werd vorige week beschuldigd van een affaire met Travis Barker, de vriend van haar zus Kourtney. Die beschuldigingen kwam van Travis' ex-vrouw Shanna Moakler, die beweerde hen betrapt te hebben in 2007. Op Instagram laat Kim weten dat er nooit sprake is geweest van een affaire.

Beschuldiging

Shanna vertelde in een exclusief interview met Us Weekly: "Ik ben van hem (Travis Barker, red.) gescheiden, omdat ik hen betrapte op een affaire." Die scheiding kwam uiteindelijk in 2008. Zowel Kim als Travis ontkenden de affaire altijd, maar Shanna gaf aan dat Travis "honderd procent liegt". Zo zou ze zelfs nog meer bewijs gekregen hebben: "Iemand heeft me alle sms'jes die ze naar elkaar stuurden laten zien. Ik ben ook goede vrienden met mensen die erbij waren terwijl er bepaalde dingen gebeurden."

Reactie Kim

Kim heeft nu gereageerd op die geruchten via haar Instagram Stories, waarin ze vragen beantwoordde van haar volgers. Op de vraag of ze naar bed is gegaan met Travis Barker antwoordt Kim: "NEE! Dat is absoluut niet waar. We zijn al jaren bevriend en ik ben zo blij voor hem en Kourtney."

foto: Instagram: @kimkardashian

Aangeklaagd

Deze week werd ook bekend dat Kim door zeven van haar personeelsleden is aangeklaagd vanwege slechte werkomstandigheden. Zo zou Kim volgens hen niet altijd genoeg uitbetalen. Volgens een woordvoerder is Kim echter helemaal niet de juiste persoon om aan te klagen. Ze zou een bedrijf hebben ingehuurd voor onderhoud, dat ook het personeel regelt.

Ook over deze situatie kreeg Kim een vraag op Instagram. "Ik respecteer mensen voor hun tijd en harde werk. Helaas klagen deze arbeiders de verkeerde persoon aan", schrijft ze. "Ik heb het ingehuurde bedrijf betaald en het is hun taak om hun personeel te betalen. Ik hoop dat ze dit probleem snel kunnen oplossen."

foto: Instagram: @kimkardashian

Ster advertentie
Ster advertentie