Entertainment

'Vriend Kourtney Kardashian had affaire met Kim'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Vriend Kourtney Kardashian had affaire met Kim'

Drummer Travis Barker heeft sinds een aantal maanden een relatie met Kourtney Kardashian, maar dat is blijkbaar niet de enige Kardashian waar hij ooit zijn oog op liet vallen. Althans, dat beweert zijn ex-vrouw Shanna Moakler, die Travis en Kim Kardashian ooit betrapt zou hebben.

'Eye candy'

In een exclusief gesprek met Us Weekly vertelt Shanna: "Ik ben van hem gescheiden, omdat ik hen betrapte op een affaire." De twee scheidden in 2008, nadat Shanna de affaire in 2007 ontdekte.

Zowel Kim als Travis hebben altijd alles ontkent, maar Travis schreef in zijn autobiografie uit 2015 wel dat hij vaak naar Kim staarde tijdens een trip naar Amsterdam met Paris Hilton en Kim. Ook liet hij in datzelfde jaar aan Us Weekly weten dat hij Kim eye candy vindt. "Hoe kan je niet staren naar Kim? Ik vond het leuk om met Paris om te gaan, maar ik hou van curvy girls. Kim was eye candy, ik kon mijn ogen niet van haar afhouden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Hij liegt honderd procent'

Dat de drummer de affaire met Kim ontkent, is volgens Shanna onterecht. "Hij liegt honderd procent", zegt ze. Zo heeft ze ook bewijs gekregen: "Iemand heeft me alle sms'jes die ze naar elkaar stuurden laten zien. Ik ben ook goede vrienden met mensen die erbij waren terwijl er bepaalde dingen gebeurden."

Shanna vertelt aan Us Weekly dat ze nooit heeft begrepen waarom Barker de affaire geheim hield, maar voegde daar lachend aan toe: "Hij heeft nu een relatie met haar zus, dus dat zou heel raar zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie