Entertainment

Kim Kardashian aangeklaagd door personeel wegens slechte werkomstandigheden

foto: Instagram @kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian aangeklaagd door personeel wegens slechte werkomstandigheden

Zeven personeelsleden van Kim Kardashian hebben haar aangeklaagd vanwege slechte werkomstandigheden. Het gaat om mensen die onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden deden bij haar huis in Hidden Hills. Volgens hen heeft Kim niet altijd genoeg uitbetaald, geen eetpauzes gegeven en geen onkosten vergoed. Dat meldt TMZ.

Niet haar schuld

Volgens een woordvoerder is Kim helemaal niet de juiste persoon om aan te klagen. Ze zou een bedrijf hebben ingehuurd voor onderhoud, dat ook het personeel regelt. "Kim is niet verantwoordelijk voor hoe het bedrijf haar zaken regelt en voor de afspraken die zij hebben gemaakt met het personeel", laat diegene weten aan TMZ. "Kim heeft nog nooit iemand niet betaald voor zijn of haar service en hoopt dat het probleem tussen deze werknemers en het bedrijf snel op een vriendelijke manier wordt opgelost."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schadevergoeding

Naast het gebrek aan pauzes en onvoldoende loon claimt een werknemer ook ontslagen te zijn nadat hij zijn arbeidsrechten aankaartte. Hoewel de werknemers dus niet aan het juiste adres lijken te zijn, eisen ze schadevergoeding en andere consequenties, zoals boetes. Het is nog niet duidelijk of de rechtszaak wordt aangepast.

Ster advertentie
Ster advertentie