Entertainment

Kim Kardashian laat weten 'voor altijd' van Kanye West te houden

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian laat weten 'voor altijd' van Kanye West te houden

Drie maanden geleden kwam er officieel een eind aan het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kanye West. Ondanks de scheiding lijkt Kim nog steeds veel liefde voor Kanye te hebben. Gisteren feliciteerde ze haar ex-man met zijn verjaardag middels een bericht op Instagram en liet ze ook meteen weten "voor altijd" van hem te houden.

Foto's

Kim deelde bij het felicitatiebericht ook een foto van hun gezin. Daarnaast stond ze ook in haar Stories stil bij de verjaardag van Kanye. Zo plaatste ze een foto van haar en Kanye samen, een foto van hem als kind en een foto waarop hij met al hun kinderen te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huwelijksproblemen

Kim en Kanye waren zeven jaar lang getrouwd. In een van de laatste afleveringen van de realityserie Keeping Up With the Kardashians praat de realityster openlijk over de huwelijksproblemen tussen de twee. Zo vertelt ze meer over een grote ruzie die ze had met de rapper voor vertrek naar Lake Tahoe en dat ze zichzelf de schuld geeft voor het mislukte huwelijk. "Ik voel me een mislukkeling", zegt ze in tranen. "Ja, ik voel me een f*cking loser! Maar ik kan daar nu niet over nadenken, ik wil gewoon gelukkig zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie