Entertainment

Kim Kardashian barst in tranen uit tijdens gesprek over Kanye in 'KUWTK'

foto: YouTube: Keeping Up With the Kardashiansfoto: YouTube: Keeping Up With the Kardashians
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian barst in tranen uit tijdens gesprek over Kanye in 'KUWTK'

In een van de allerlaatste afleveringen van Keeping Up With The Kardashians gaan de Kardashians voor een laatste keer samen op familietrip naar Lake Tahoe. Wat een gezellige tijd had moeten zijn, loopt iets anders, zo is te zien in de trailer voor de aankomende aflevering. Kim Kardashian dealt op de trip namelijk met de ernstige struggles in haar relatie met Kanye.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Loser

Kort voor vertrek naar Lake Tahoe hadden Kim en Kanye een grote ruzie. In een gesprek met haar zusjes Kylie en Kenner vertelt Kim na afloop wat er was gebeurd. "Ik denk dat hij iemand verdient die hem in elke stap steunt en die overal met hem mee naartoe gaat en meeverhuist naar Wyoming, maar ik kan dat niet doen", aldus de realityster.

Kim gunt Kanye oprecht een vrouw die altijd achter hem staat, maar zelf kan ze dat niet. Ze geeft haarzelf daarom de schuld van hun mislukte huwelijk. "Ik voel me een mislukkeling", zegt ze in tranen. "Ja, ik voel me een f*cking loser! Maar ik kan daar nu niet over nadenken, ik wil gewoon gelukkig zijn."

Vast

Het is de eerste keer dat Kim haar huwelijksproblemen openlijk bespreekt op camera. Sinds Kanye vorig jaar in zijn eentje naar zijn ranch in Wyoming verhuisde, bleef ze zelf met hun vier kinderen North, Chicago, Psalm en Saint achter in LA.

In de volledige aflevering van KUWTK spreekt Kim over het feit dat Kanye zo vaak van plek naar plek gaat, terwijl zij de zorg voor hun kinderen moet dragen. "Ik kan dit eerlijk gezegd niet meer doen. Waarom zit ik nog steeds op dezelfde plek waar ik al jaren vastzit?" Toch benadrukt ze dat de rapper een "geweldige vader" is: "Hij heeft het heel goed gedaan."

Scheiding

De scènes waarin Kim over haar huwelijksproblemen praat, werden maanden voor hun scheiding opgenomen. De twee zetten in februari dit jaar officieel een punt achter hun relatie. Ze waren zeven jaar getrouwd.

Ster advertentie
Ster advertentie